>

Aanscherping Corona Maatregelen per 5 november 2020

Aanscherping Corona Maatregelen per 5 november 2020

Zoals bekend zijn per 5 november 2020 de Corona maatregelen verder aangescherpt. Dit heeft ook consequenties voor RV Salland. Het Corona Protocol en de Corona richtlijnen zijn aangepast. Bijgesloten treffen jullie een kopie. De belangrijkste punten zijn:

Boot gebruik
Jongeren tot en met 17 jaar hoeven geen 1,5 meter afstand te bewaren en mogen in alle boten varen waartoe zij bevoegd zijn.

Voor de overige leden geldt dat er altijd 1,5 meter afstand gehouden dient te worden en dat er niet meer dan 2 personen te samen de sport mogen beoefenen.

De volgende boten kunnen hiervoor verantwoord ingezet worden.

  • Een persoonsboten skiff (18 boten van de vereniging en 5 privé boten) en C1 (2).
  • Twee persoonsboot (7) voor personen uit een huishouden.
  • Volwassenen mogen in groepsverband (maximaal 2 personen) sporten als 1,5 meter gegarandeerd is. Dit kan veilig in de C2 + en de twee persoons wherry waarbij een roeiplek vrij gehouden wordt.
  • Alle overige meerpersoonsboten mogen niet het water op.

Het winterseizoen komt er aan. Skiffs mogen het water op. Bij een watertemperatuur van minder dan 5 graden op eigen risico en alleen voor roeiers van 16 jaar en ouder met minimaal 2 jaar Skiff 2 en na ondertekening van de winter roeiverklaring. Deze verklaring geldt ook voor board twee persoonsboten.

Afschrijven
Reserveer je boot vooraf.
Gezien het feit dat er door de Corona maatregelen maximaal 3 boten tegelijk aan het vlot mogen liggen, vragen wij jullie om, als er al drie boten voor een bepaald tijdstip afgeschreven zijn, je boot een kwartier eerder of een kwartier later af te schrijven. En indien mogelijk vermijd drukke momenten zoals zaterdagochtend.

Instructie
Instructie kan, vanaf de kant, worden gegeven aan roeiers in skiffs en C1 en aan personen uit een huishouden die roeien in twee persoonsboten. Instructeurs houden altijd 1,5 meter afstand.

Mondkapjes plicht
Er is vanaf 13 jaar een mondkapjes plicht voor het buitenterrein, het clubhuis en de loods.

Onderhoud
Het gebouw, het buitenterrein en de boten worden regelmatig onderhouden. Ook moeten riemen geverfd worden en het clubhuis/loods schoongemaakt worden. Onderhoudsploegen bestaan uit maximaal 2 personen die 1,5 meter afstand bewaren. Meerdere ploegen mogen tegelijk aan het werk zijn, indien ze zich in afzonderlijke ruimten bevinden.

Corona regels
Houd je aan de Corona regels.
Gebruik je gezonde verstand, breng jezelf en anderen niet in gevaar en zorg dat alles netjes en verzorgd achtergelaten wordt. Vergeet niet af te sluiten als je de laatste roeier bent.

 

Inloggen

Contact en route

Postadres en botenhuis:
Kanaaldijk West 2A
7783 DB Gramsbergen
Tel: 0524-561115

info@salland-roeien.nl

Vertrouwenscontactpersonen

Routebeschrijving

Kopij voor de website

Introductiecursus

Agenda

Geen evenementen

Partners

e-Boekhouden.nl

Ga naar boven