>

Corona-maatregelen 28-11-2021: oa kantine en kleedkamers gesloten

De regels voor het roeien zijn, in lijn met de adviezen van de overheid, op 28 november 2021 door Roeivereniging Salland aangepast. Hierbij is ook rekening gehouden met de handhaafbaarheid door de vereniging.  Een en ander is verwerkt in het Corona Protocol en in de Corona richtlijnen van RV Salland.

In het kort betekent dit dat bij Salland de volgende regels gelden.

De vereniging als geheel is gesloten van 17.00 - 05.00 uur.  Het clubhuis is gesloten. Kantine, kleedkamers, douches en toiletten mogen niet meer gebruikt worden. Dit is strenger dan de eisen van de overheid, maar het bestuur heeft hiertoe toch besloten omdat de handhaving van de regels (controle van QR code, 1,5 meter en mondkapjes plicht) niet te doen is. De ergometer ruimte is open voor gebruik door maximaal vier jeugdleden of twee volwassenen. Jongeren tot en met 18 jaar hoeven geen 1,5 meter afstand te bewaren en mogen in alle boten varen.

Voor de overige leden geldt dat tijdens het roeien geen 1,5 meter afstand gehouden hoeft te worden, maar dat voor en na het roeien deze afstandsregel wel geldt. Kom in roeikleding naar de vereniging en loop, na het wassen van de handen, meteen door naar de boten. Op het vlot, het buitenterrein en de loods wordt minimaal 1,5 meter afstand gehouden en wordt een mondkapje gedragen. Onderhoudsploegen (schoonmaak, materiaal, buitenterrein, gebouw etc.) bestaan uit maximaal 4 personen die 1,5 meter afstand bewaren. Meerdere ploegen mogen tegelijk aan het werk zijn, indien ze zich in afzonderlijke ruimten bevinden.

Houd je aan de corona regels, gebruik je gezonde verstand, breng jezelf en anderen niet in gevaar en zorg dat alles netjes en verzorgd achtergelaten wordt. Vergeet niet af te sluiten als je de laatste roeier bent.

 

Zie ook het aangepaste Corona Protocol en de aangepaste Corona Richtlijnen

 

 

Inloggen

Contact en route

Postadres en botenhuis:
Kanaaldijk West 2A
7783 DB Gramsbergen
Tel: 0524-561115

info@salland-roeien.nl

Vertrouwenscontactpersonen

Routebeschrijving

Kopij voor de website

Introductiecursus

Agenda

Geen evenementen

Partners

e-Boekhouden.nl

Ga naar boven