>

Corona regels aangescherpt. Alleen roeien met maximaal twee personen op 1,5 meter toegestaan.

De regels voor het roeien zijn, in lijn met de adviezen van de overheid, op 19 december 2021 door Roeivereniging Salland aangepast. In het coronarotocol en de coronarichtlijnen van RV Salland is aangegeven welke coronamaatregelen er door RV Salland genomen zijn.  Hier wordt kort aangegeven wat dit betekent voor de leden.

De vereniging als geheel is gesloten van 17.00 - 05.00 uur. Het clubhuis (kantine, kleedkamers, douches, ergometerruimte) is helemaal gesloten. Jongeren tot en met 17 jaar hoeven geen 1,5 meter afstand te bewaren en mogen in alle boten varen waartoe zij bevoegd zijn. Voor de overige leden geldt een maximale groepsgrootte van twee (excl. instructeur) en er moet  altijd 1,5 meter afstand gehouden worden (behalve voor personen uit een huishouden). Dit betekent dat de volgende boten gebruikt kunnen worden:

  • Alle tweepersoonsboten door personen uit een huishouden
  • C3 (Nordhorn)  door twee personen met een open roeiplek
  • C1
  • Skiff (alleen met winterroeiverklaring)

Kom in roeikleding naar de vereniging en loop, na het wassen van de handen, meteen door naar de boten. Op het vlot, het buitenterrein en de loods wordt minimaal 1,5 meter afstand gehouden en wordt een mondkapje gedragen.

Onderhoudsploegen (schoonmaak, materiaal, buitenterrein, gebouw etc.) bestaan uit maximaal twee personen die 1,5 meter afstand bewaren. Meerdere ploegen mogen tegelijk aan het werk zijn, indien ze zich in afzonderlijke ruimten bevinden.

Houd je aan de coronaregels, gebruik je gezonde verstand, breng jezelf en anderen niet in gevaar en zorg dat alles netjes en verzorgd achtergelaten wordt. Vergeet niet af te sluiten als je de laatste roeier bent.

Zie ook het aangepaste Corona Protocol en de aangepaste Corona Richtlijnen

 

 

Inloggen

Contact en route

Postadres en botenhuis:
Kanaaldijk West 2A
7783 DB Gramsbergen
Tel: 0524-561115

info@salland-roeien.nl

Vertrouwenscontactpersonen

Routebeschrijving

Kopij voor de website

Introductiecursus

Agenda

Geen evenementen

Partners

e-Boekhouden.nl

Ga naar boven