>

Coronaregels: roeien met twee roeiers met een instructeur toegestaan!

De regels voor het roeien blijken iets soepeler te zijn dan in de Roeptoeter van 19 december 2021 staat vermeld. Volgens de huidige richtlijnen van de rijksoverheid mag er geroeid worden met twee roeiers met een instructeur  zonder dat er 1,5 meter afstand gehouden hoeft te worden in de boot. Uiteraard geldt deze 1,5 meter regel wel op het vlot, op het buitenterrein en in de loodsen.

De vereniging als geheel is gesloten van 17.00 tot 05.00 uur. Het clubhuis (kantine, kleedkamers, douches, ergometerruimte) is helemaal gesloten.

Jongeren tot en met 17 jaar hoeven geen 1,5 meter afstand te bewaren en mogen in alle boten varen waartoe zij bevoegd zijn.

Voor de overige leden geldt een maximale groepsgrootte van twee roeiers en een instructeur. Tijdens het roeien hoeft geen  1,5 meter afstand gehouden te worden.
Dit betekent dat de volgende boten gebruikt kunnen worden:

Kom in roeikleding naar de vereniging en loop, na het wassen van de handen, meteen door naar de boten. Op het vlot, het buitenterrein en de loods wordt minimaal 1,5 meter afstand gehouden en wordt een mondkapje gedragen. Onderhoudsploegen (schoonmaak, materiaal, buitenterrein, gebouw etc.) bestaan uit maximaal twee personen die 1,5 meter afstand bewaren. Meerdere ploegen mogen tegelijk aan het werk zijn, indien ze zich in afzonderlijke ruimten bevinden.

Houd je aan de coronaregels, gebruik je gezonde verstand, breng jezelf en anderen niet in gevaar en zorg dat alles netjes en verzorgd achtergelaten wordt. Vergeet niet af te sluiten als je de laatste roeier bent.


 

Inloggen

Contact en route

Postadres en botenhuis:
Kanaaldijk West 2A
7783 DB Gramsbergen
Tel: 0524-561115

info@salland-roeien.nl

Vertrouwenscontactpersonen

Routebeschrijving

Kopij voor de website

Introductiecursus

Agenda

Geen evenementen

Partners

e-Boekhouden.nl

Ga naar boven