Salland Logo            Kom roeien - the movie     Roeiclinic                                     

Vanaf woensdag 29 april mogen de junioren weer het water op.

Er is een Corona Protocol Junioren Roeivereniging Salland uitgewerkt (zie hieronder). Hierin staan duidelijke afspraken over hoe wij binnen Salland met de 1, 5 meter en de RIVM richtlijnen (zie ook hieronder) omgaan. Het Protocol is aan de Gemeente Hardenberg voorgelegd. Zij hebben aangegeven dat de verantwoordelijkheid bij de Vereniging ligt en dat zij van oordeel zijn dat uit het protocol duidelijk is dat wij er goed over nagedacht hebben. Dus vanaf 29 april mogen de junioren weer het water op!
Door Jan (in overleg met Herman en Chris), zijn de noodzakelijk vakken op het vlot aangegeven. Dus ook de loods is klaar voor 1,5 meter afstand sporten.

Het clubhuis is en blijft gesloten.

We kunnen de komende week ervaring opdoen met het protocol voor de jeugd. En vervolgens op basis hiervan een protocol opstellen voor de 19 + groep. Hopelijk geeft het kabinet snel toestemming om ook deze groep weer te laten sporten vanuit een Vereniging.
De Gemeente is hier heel duidelijk in. Zij volgen de richtlijnen van het kabinet. Er worden geen uitzonderingen gemaakt. Dus nog even geduld.