Salland Logo            Kom roeien - the movie     Roeiclinic                                     

De Skiff-2 roeiers hebben ondertussen ervaring opgedaan met alle Corona maatregelen en ze zijn geen bijzondere obstakels tegen gekomen. Het protocol is zonder problemen te volgen. Het wordt nu tijd om de roeiers met het Skiff-1 het water op te laten.

 

23 mei start voor roeiers met Skiff-1 diploma

We adviseren al deze roeiers om eerst een aantal lessen te nemen voordat men zelfstandig tussen de bruggen gaat skiffen.

 

Op zaterdag 23 mei wordt het skiffen voor roeiers met het Skiff-1 diploma toegestaan. De volgende instructiemomenten zijn beschikbaar:

Zaterdag 10 - 13 uur; instructeurs zijn: Martha, Joke Z. Aart, Anne-Marie en Bert

Woensdag 09 - 11 uur; instructeurs zijn: Bert en Louise

Woensdag 19.00 - 20.30 uur; instructeur is: Anne-Marie

 

30 mei start voor roeiers zonder Skiff-1 diploma

Voor iedereen die nog geen Skiff diploma heeft willen we op zaterdag 30 mei gaan starten. Zij kunnen dan in een skiff of in een C1 stappen. In de week ervoor willen we uitproberen hoe het gaat met instappen/uitstappen en hoe makkelijk een coach dan toch afstand kan houden.  

 

Opzet

De roeier neemt zelf contact op met haar/zijn instructeur. Dat kan ook degene zijn die onlangs jou heeft benaderd. Spreek af op welk tijdstip de instructie het beste past.

Mocht je eigen instructeur op een bepaald tijdstip niet kunnen, dan kun je vragen of je met een andere instructeur/groep mee kunt komen. Regel dat via je instructeur.

De boot wordt door de roeier zelf afgeschreven. Houd er rekening mee dat er maar 3 boten tegelijkertijd aan het vlot mogen liggen.

De roeier volgt de Corona voorschriften zoals dit in de bijlagen is beschreven. Zie hiervoor de eerdere mededeling.