Salland Logo            Kom roeien - the movie     Roeiclinic                                     

De regels voor het roeien zijn, in lijn met de adviezen van de overheid, op 26 januari 2022 door Roeivereniging Salland aangepast. In het coronaprotocol en de coronarichtlijnen van RV Salland is aangegeven welke coronamaatregelen er door RV Salland genomen zijn.  Hierna volgen de belangrijkste regels.

De  kantine, kleedkamers, douches, toiletten en de ergometerruimte mogen gebruikt worden indien men een geldige QR-code heeft. Leden moeten, op verzoek, de QR-code kunnen laten zien. Controle vindt steekproefsgewijs plaats.
In de kleedkamers mogen maximaal vier personen aanwezig zijn en in de ergometerruimte twee.
Een zitplaats is verplicht in de kantine. Om te voorkomen dat het te vol wordt in de kantine, wordt een ieder verzocht eerst te gaan roeien en pas na het roeien naar de kantine te gaan.

Tijdens het roeien hoeven de leden geen 1,5 meter afstand te bewaren en er is geen maximale groepsgrootte. Zij mogen varen in alle boten waartoe zij bevoegd zijn.
Op het vlot, het buitenterrein en de loods wordt zo mogelijk 1,5 meter afstand gehouden en wordt een mondkapje gedragen.

Onderhoudsploegen (schoonmaak, materiaal, buitenterrein, gebouw etc.) bestaan uit maximaal vier personen die 1,5 meter afstand bewaren. Meerdere ploegen mogen tegelijk aan het werk zijn, indien ze zich in afzonderlijke ruimten bevinden.

Houd je aan de coronaregels, gebruik je gezonde verstand, breng jezelf en anderen niet in gevaar en zorg dat alles netjes en verzorgd achtergelaten wordt. Vergeet niet af te sluiten als je de laatste roeier bent.