Salland Logo            Kom roeien - the movie     Roeiclinic                                     

Het is feest op Salland want we bestaan als vereniging 25 jaar. Voor deze gelegenheid is het mogelijk om een lustrumshirt te bestellen met logo. Het shirt kost 15 euro ongeacht maat, kleur of pasvorm. Het gaat om een trainingsshirt van dry fit materiaal. Dit krimpt niet en het is rekbaar. Het shirt is verkrijgbaar in de kleuren wit, kobaltblauw, marineblauw en zwart.

Herenshirt: Jan heeft een herenshirt aan met iets langere mouw waarop de proefdruk van het logo is gemaakt in zilver (=25). Damesshirt: Liesbeth heeft een damesshirt aan met iets kortere mouw. Het logo op het witte shirt wordt blauw omdat

zilver niet zichtbaar is. Jan is 1.88 lang en draagt op de foto maat M. Liesbeth is 1.70 lang en draagt op de foto maat M.

In de kantine hangen beide shirts van de foto om te zien, te voelen en te passen. Let op: het herenmodel valt groter uit dan het damesmodel!

Een eenmalige bestelling is mogelijk tot 10 juni dus laat dit niet voorbij gaan. De bestelling kan in de kantine op de bestellijst of anders per Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De bestelling is bindend.

Bij bestelling per e-mail graag vermelden:
- pasvorm (dames- of herenmodel)
- kleur (wit, kobaltblauw, marineblauw of zwart)
- maat (S, M, L, XL of XXL)

Graag willen we de shirts klaar hebben op de feestdag zaterdag 7 juli.