Salland Logo            Kom roeien - the movie     Roeiclinic                                     

Op zaterdag 7 september a.s. start de 2e Introductiecursus-Roeien van dit jaar. 

Hiervoor hebben zich inmiddels 8 enthousiaste roeisters aangemeld, allen sportief aangelegd want ze vormen samen een hockeyploeg die samen zich nu de roeisport eigen wil maken!

 

Inmiddels hebben zich naast de vaste coaches (Aarnoud, Chris, Nelly en ik)  al diverse leden bereid verklaard om na hun eigen roeitraining te helpen met sturen of mee-roeien indien nodig. Dat is erg welkom want om 10.30 u zijn er nu in totaal 12-14 beginnende roeiers die gecoacht moeten worden.

 

Ook worden leden van harte uitgenodigd om met een ervaren coach langs de kant mee te fietsen om zo coach-ervaring op te doen, dwz. bewegingsfouten kunnen herkennen en daarvoor corrigerende oefeningen kunnen aanreiken, vaarinstructie geven etc. Dat is niet alleen leerzaam maar ook goed voor de versterking van ons coach-bestand.

 

De volgende 3 lessen zijn op zaterdag 21 en 28 september en 12 oktober a.s. Daarna horen we wie er Salland-lid zullen worden.

 

Omdat we onze handen vol zullen hebben aan deze grote ploeg beginners, zullen nieuwe aanmeldingen vanaf dit moment moeten wachten tot de Introcursus Voorjaar 2020.