Salland Logo            Kom roeien - the movie     Roeiclinic                                     

Net als eerdere jaren zal Rabobank Vaart en Vechtstreek verenigingen en stichtingen in haar werkgebied sponsoren. Ook dit jaar hebben zij daar € 150.000 voor beschikbaar.

Dit geld wordt verdeeld door de leden van Rabobank Vaart en Vechtstreek. Zij doen dit door op de Verenigingen van hun keus te stemmen. Ieder lid kan 5 stemmen uitbrengen, waarvan maximaal 2 op één vereniging. Dus hoe meer Sallanders in de gemeenten Hardenberg, Ommen, Dalfsen en Hasselt lid zijn van de Rabobank en in de periode tussen 15 en 31 maart op Salland stemmen, hoe hoger het sponsorbedrag. Maar je schakelt natuurlijk ook je broer, je zus, je oom, tante en grootouders in. En de buren niet te vergeten. Gebaseerd op eerdere resultaten zijn 2 stemmen goed voor ca. € 7,00 voor Salland.
Zet dus vast in je agenda dat je straks actie gaat nemen!

In de kantine liggen A3 posters. Die kun je meenemen en ophangen bijvoorbeeld bij de bakker of op de school van je (klein)kinderen.

Het motto van de actie is dit jaar “Mede dankzij de successen van de Nederlandse roeiers tijdens de Olympische Spelen neemt de interesse onder de jeugd voor deze sport toe. De gouden plak van Ilse, lid van Roeivereniging Salland, heeft bovendien onze vereniging op de kaart gezet. De subsidie van Rabo Velt en Vechtstreek zal daarom worden ingezet voor trainingsmateriaal voor de jeugd”.

Laten wij er een mooi sponsorbedrag van maken!!!