Salland Logo            Kom roeien - the movie     Roeiclinic                                     

(27 okt: de foto's zijn toegevoegd aan het fotoboek)
Op zaterdag 26 oktober 2019 werd er feestelijk stilgestaan bij het geklus van de afgelopen maanden. Er is enorm veel werk verzet en een bijdrage geleverd door een groot aantal leden. Nu het bijna af is, moet dit gevierd worden.

Het begon met de nieuwe tegels en de nieuwe riemenrekken van Jan en Mijndert.

Vervolgens ging Joke Z schuren aan de ramen en de buitendeur van het clubhuis. En meteen kreeg zij hulp van Jan, Bert, An en Martha. De professionele hulp van de schilder werd ingeroepen voor het repareren van ramen. En Piet leverde de verf en het hout aan.

Paul, Aarnoud en Aad klommen op de ladder om de hele buitenkant van het clubhuis van een nieuwe laag te voorzien. De geveltoerist, Bert, repareerde samen met Joke Z en verfde de ramen van de loods.  Henk Z hing nieuwe lampen  op  bij de parkeerplaats en bij loods 4, heel nuttig voor de komende donkere dagen.



Ook de binnenkant van het clubhuis kreeg een stevige opknapbeurt. De ramen en deuren werden geschilderd door Joke Z., Jan, Hendrik, Bert, An en Martha. Het toilet in de loods werd door Hendrik van een nieuwe deur voorzien en de buitenkant opnieuw geverfd.

Voor de gang en de kantine werd een nieuwe fotocompositie gemaakt door Frans en de blikvangers hangen nu, met de hulp van Hendrik en Joke V, in de bestuurskamer.

De vlotten voor de Vechtrace werden vervangen door Piet, Jan, Bert, Hendrik en Bertjan. De nieuwe banners met Roeivereniging Salland en met Internationale Vechtrace werden verzorgd door Theo en Jan. En Jan regelde dat de bomen kort voor de Vechtrace nog even werden gesnoeid.

En het is nog niet helemaal klaar. De ramen van de botenwagenloods worden nog aangepakt en ook de keuken krijgt nog een opknapbeurt. Maar dan zijn we ook voor de komende tien jaar klaar!

Er is enorm veel werk verzet door een groot aantal mensen. Heel, heel hartelijk dank ervoor. Maar een persoon wil ik speciaal in het zonnetje zetten. Zonder haar inzet en enthousiasme waren we nooit zover gekomen in zo’n korte tijd. Joke Z heel heel hartelijk dank hiervoor.

Er werd een foto gemaakt van de klussers onder de nieuwe banner. En er waren heerlijke eigen gebakken taarten voor bij de koffie.

Foto's