Salland Logo            Kom roeien - the movie     Roeiclinic                                     

In de eerste twee weken van september zijn er drie roei-clinics georganiseerd door Roeivereniging Salland. Een voor het team  Sport en Accommodaties van de Gemeente Hardenberg, een voor het Zorgteam van  EBO de Passie in Wierden en een voor vrienden van een van de leden.

De clinics verliepen voorspoedig. Het weer was perfect: weinig wind, beetje zon en niet te warm. Na een korte oefening op de roeimachine gingen de deelnemers in verschillende ploegen de boten in. Het merendeel in een gestuurde vier persoonsboot.  Enkele dappere deelnemers gingen het water op in een een-persoonsboot.
Roeien blijkt veel moeilijker te zijn, dan je denkt. Maar onder begeleiding van de zeer ervaren instructeurs, waren de deelnemers in staat om na anderhalf uur op het water een heel eind te roeien en  deel te nemen aan een wedstrijdje. Petje af voor deze enthousiaste roeiers.
De deelnemers gaven aan dat zij het heerlijk vonden om na de vele maanden thuis werken, weer gezellig met hun collega's op pad te kunnen. En een teambuilding uitje met een sportief karakter viel in zeer goede aard.

Meer foto's