Salland Logo            Kom roeien - the movie     Roeiclinic                                     

Beste Sallanders,

De 26ste Internationale Vechtrace zit er weer op. Ondanks het slechte weer was het een groot succes en heel gezellig.
We krijgen allerlei enthousiaste mails van deelnemers. Er staat een uitgebreid artikel in de Stentor en hopelijk besteden de lokale weekbladen er ook aandacht aan.

Het organiseren van de Vechtrace was alleen mogelijk door de enorme inzet van vele Sallanders, voor het taartenbakken, het maken van soep, het voorbereiden van het parcours, het opvangen van de Engelsen, de parkeerwachten, de vlothonden, de mensen in de kantine, het buffet en bij de bonnen balie. Maar ook de tijdwaarnemers, de mensen in het (voor) startgebied, op de bruggen, de observatiepunten en bij de finish, de bezemboot en de wedstrijdartsen. En natuurlijk de fotografen, de maker van de Video en de Webmasters. En last but not least onze eigen deelnemers!

De foto’s en de film staan op de website. We kunnen uitgebreid nagenieten.

Mochten jullie suggesties voor verbetering hebben voor jullie taken (of andere zaken onder de aandacht willen brengen), stuur dan een mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
De volgende vergadering van de Vechtrace Commissie is op 11 oktober. Dan evalueren wij het hele proces en jullie suggesties worden zeer gewaardeerd.

Heel erg veel dank voor jullie inzet.
Wellicht zie ik jullie komende vrijdag bij de Volle Maantocht of op zaterdag en kan ik jullie persoonlijk bedanken.

En zet de datum van de volgende Internationale Vechtrace in je agenda: zaterdag 6 oktober 2018

Tot spoedig bij Salland.

Annemiek van Voorst
Voorzitter van de Vechtrace Commissie van RV Salland