Salland Logo            Kom roeien - the movie     Roeiclinic                                     

Wat was het weer gezellig bij de Vechtrace. Gelukkig mooi weer en het liep uitstekend door de grote inzet van alle vrijwilligers, niet alleen van Salland maar ook van (officiële en niet officiële) Vrienden van Salland.
In de dagen voor de Vechtrace gebeurde er van alles. Nieuwe vlotten werden gebouwd, een nieuwe banner opgehangen, het parcours uitgezet, rotzooi in de Vecht opgeruimd en de Engelsen opgevangen. Op de dag zelf; de parkeerwachten, de vlothonden, de fotografen, de tijdwaarnemers

, de starters, de mensen bij de finish, langs het traject en op de bruggen, de kantine en ga zo maar door. En daarna mochten de webmasters aan de slag. Geweldig dat het zo goed gelukt is en met zoveel enthousiasme. Het was heel fijn om met jullie samen te werken. Heel veel dank.

De napret kan beginnen. Er staan al heel wat foto's in het fotoboek.  Leuk dat iedereen zo snel heeft aangeleverd. En dan ook nog aandacht voor de Vechtrace op RTV Oost (zie vanaf 08:15m), bij Hardenberg Nu en in de Stentor (incl filmpje) en in Dagblad van het Noorden.

Bert heeft een compilatiefilm gemaakt van de wedstrijd.

Op 6 november 2019 is de volgende vergadering van de Vechtracecommissie. Daar staat de evaluatie van de Vechtrace 2019 centraal. Als je verbeterpunten hebt, laat het ons dan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Zet 3 oktober 2020 in je agenda, want dan is de 29ste Vechtrace en is jullie hulp weer hard nodig.

Tot spoedig bij Salland om lekker te roeien en na te praten over de Vechtrace.

Namens de hele Vechtracecommissie heel hartelijk dank,
Annemiek, Joke Z. , Joke M, Bart, Jan, Henk en Bert