Item gefilterd op datum: juli 2020

maandag, 27 juli 2020 09:10

Foto's toertocht Echtelerbrug

De eerste foto's van de toertocht naar Echtelerbrug staan in het fotoboek.

Gepubliceerd in Toertochten
vrijdag, 24 juli 2020 20:29

Zomerroeicursus is een feestje!

Wat was het leuk! In plaats van op vakantie naar Frankrijk op roeikamp bij Roeivereniging Salland in Gramsbergen. De cursisten kwamen uit het hele land: Pauline en Milou uit Zoeterwoude, Willem uit Arnhem, Simon en Irene uit Dalen, Carlijn uit Wageningen en Hannelore uit Hardenberg; samen leerden ze in één week roeien. Onder de brug door, hoe weer in de boot te klimmen als je eruit valt en natuurlijk strijken en halen, ik heb zoveel geleerd vertelt Hannelore. 's Ochtend en 's middags les en tussen de middag gezellig samen lunchen. Alles onder begeleiding van ervaren coaches. Zo hadden alle roeiers een eigen coach en kregen we de hele dag door tips. Maandag begonnen we eerst met een kennismaking en instructie waarna we dezelfde ochtend ook al het water opgingen. Best spannend, want ik had nog nooit geroeid. Maar het was hartstikke leuk, vooral om tussen de zwanen, eenden en ganzen door te roeien. Ik vind 't zelfs zo leuk dat ik eigenlijk wel wil blijven roeien. Voor wie ook 'ns wil kennismaken met deze leuke sport volgend jaar wordt er opnieuw een zomerkamp georganiseerd.
De eerste foto's

Gepubliceerd in Instructie
zondag, 19 juli 2020 20:03

EK onder 23: deelname door Femke

Eind juni werd bekend dat de EK onder 23 doorgang kan vinden. Dit onder de voorwaarde dat de Corona-omstandigheden tegen die tijd niet verslechterd zijn. De wedstrijden worden op 5 en 6 september verroeid in Duisburg. De Nederlandse Roeibond heeft de deelnemerslijst zo goed als rond. Op die lijst staat ook Femke; zij neemt deel in de dubbelvier.

Gepubliceerd in Wedstrijdroeien
zondag, 05 juli 2020 09:44

Nieuwe leden

We hebben er 2 nieuwe leden bij: Eline vd W en Rutger S. Hartelijk welkom bij onze vereniging.

Zie de foto.

Gepubliceerd in Introductie
zaterdag, 04 juli 2020 14:59

Nieuwe keuken feestelijk geopend

Op zaterdag 4 juli rond 10 uur is de nieuwe keuken feestelijk in gebruik genomen. Ook het feit dat we vanaf 1 juli weer met zijn allen kunnen roeien werd daarbij gevierd

Meer foto's.

Onze voorzitster hield een toespraak, die hierna volgt:

"Wat is het fijn dat jullie vandaag allemaal weer zijn.

Ik hoop dat jullie, je familie en je vrienden de Corona crisis goed zijn doorgekomen!

Het waren rare tijden. Bijna vier maanden geleden moesten wij de loodsen en het Verenigingsgebouw van de ene minuut op de andere sluiten. Iets wat in het 33 jarig bestaan van de Vereniging nog nooit heeft plaats gevonden. Net zo min als  het afblazen van de Vechtrace, de toertochten, de ontvangst van gastroeiers en ga zo maar door.

Gelukkig

Gepubliceerd in Kantine
Ga naar boven