Item gefilterd op datum: januari 2021

De vorst houdt zich even weer in, en een vrachtboot heeft zaterdag het ijs wat er lag gebroken. Dus voorzover Corona het toelaat, kan er weer geroeid.

Maar:

Houd de nachtvorst in de gaten. Zie het vorige bericht.

Uit de oude doos wat foto's : IJspret ipv roeien _ januari 2019

Gepubliceerd in Ons roeiwater

In sommige nachten vriest het licht. Onze ervaring leert dat er dan ijsvorming optreedt, met name in de haven. Ga dan niet roeien! Het is nog net te vroeg om een vaarverbod in te stellen, maar ik reken op ieders verantwoordelijkheid.

Na contact met de projectleider van sluis Haandrik: de Vecht kan nog steeds niet bevaren worden, de sluis wordt pas rond 29 januari opgeleverd.

Jan, tevens ijsmeester.

Gepubliceerd in Ons roeiwater
dinsdag, 05 januari 2021 15:49

Kleding nu weer bestellen

 

Binnenkort zal er weer kleding besteld worden bij Lorini.


Want straks kunnen we weer met z'n allen het water op. Korte broek, shirt voor als het weer warm wordt. Lange mouw voor de killere dagen. Korte broeken kunnen in alle lengtematen besteld worden. Van 3/4 tot lang (dunne stof). Kijk op de salland-site bij menu. Onder het kopje roeien kan je alle kleding vinden.
Het is voordeliger om meerdere stukken tegelijk te bestellen i.v.m. instelkosten.


Iedereen een gezond en sportief roeijaar gewenst! In een mooie outfit.
 Gepubliceerd in Kleding
dinsdag, 05 januari 2021 00:00

Bestuur en commissies

Algemene informatie   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
     
Bestuur Organogram Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Annemiek van Voorst Voorzitter Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Heleen Snaak Secretaris Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Heleen Snaak a.i. Penningmeester Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Bertjan de Herder Comm. Materiaal Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Peter Mijnheer Beleid Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
     
Veiligheidscoordinator   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Jan Vunderink    
     
Gastroeicommissie   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
     
Vechtracecommissie   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor leden: volledig overzicht Bestuur en Commissies

 

Gepubliceerd in Artikelen tbv menu
zaterdag, 02 januari 2021 00:00

Contributie

Contributie
De contributie bestaat uit een deel verenigingscontributie en een deel KNRB-bijdrage en bedraagt voor 2021:

  Verenigings-contributie KNRB-bijdrage
 Hoofdlid (volwassene)  € 218,00   € 39,23
 Jeugdlid (t/m 17 jaar)  € 119,00   € 22,04
 Tweede gezinslid (volwassene)  € 165,00   € 39,23
 Tweede gezinslid (jeugd)  € 119,00   € 22,04
 Gezin (drie of meer personen)  € 420,00   **

** De KNRB-bijdrage wordt bij ieder gezinslid geheven en bedraagt € 39,23 voor elke volwassene en € 22,04 voor elk jeugdlid.

Het lidmaatschapsjaar loopt van januari tot en met december. Het lidmaatschap kan op ieder moment in dat jaar ingaan. Indien u in de loop van het verenigingsjaar lid wordt, gelden de volgende regels:

  • Bij toetreding voor 1 juli: de volledige jaarcontributie is verschuldigd. 
  • Bij toetreding op of na 1 juli, maar voor 1 november: de helft van de jaarlijkse contributie is verschuldigd. Uitzondering: kinderen die na deelname aan Kies je sport (april/mei) lid worden. Zij betalen voor de rest van het betreffende kalenderjaar de helft van de contributie.  
  • Bij toetreding op of na 1 november: in het resterende verenigingsjaar is geen contributie verschuldigd.

Opzegging van het lidmaatschap kan uitsluitend schriftelijk gebeuren bij de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.en wel voor 1 december. Indien pas na 1 december opgezegd is, is de volle contributie voor het volgend jaar verschuldigd. 

Gepubliceerd in Artikelen tbv menu
Ga naar boven