Item gefilterd op datum: augustus 2021

dinsdag, 24 augustus 2021 19:16

Algemene vergadering 8 september 2021

Op 20 augustus is onderstaande uitnodiging verzonden via de Roeptoeter:

'Op woensdag 8 september 2021 van 20:00 – 22:00 uur wordt een algemene vergadering voor leden gehouden waarin o.a. het inhoudelijk jaarverslag en het financieel jaarverslag aan de orde zullen komen. In de bijlage de agenda en de benodigde stukken. Vragen/opmerkingen van leden dienen vooraf bij de secretaris worden aangemeld. I.v.m. Corona graag vooraf aangeven als je

Gepubliceerd in Algemene Vergaderingen
zondag, 15 augustus 2021 19:46

Grote schoonmaak bij RV Salland

Woensdag 11 en zaterdag 14 augustus waren schoonmaakdagen bij Salland.

Er werd gepoetst, gezeemd, gesnoeid, geschoffeld dat het een: lieve lust was.

Woensdagmorgen om half negen kwam de eerste ploeg binnen bepakt en bezakt met stofzuigers, sponsen, zeemleren lappen, borstels, bezems etc.

Een ieder had zich aangemeld voor een taak. En het resultaat mag gezien worden.

Bovendien was het nog gezellig ook: samen bezig voor Salland

Alle harde werkers hartelijk dank voor jullie grote inzet, Salland ziet er weer piekfijn uit!!

Meer foto's

Gepubliceerd in Kantine
zaterdag, 07 augustus 2021 09:22

Vakantiecursus roeien in Gramsbergen

Van maandag 16 t/m vrijdag 20 augustus 2021 organiseert de roeivereniging Salland een cursus roeien voor wie kennis wil maken met deze sport. In een week tijd, en twee keer per dag, kun je/kunt u onder leiding van instructeurs snel en goed de roeisport onder de knie krijgen. De kosten bedragen € 200,- p.p. all-in. De doelstelling is om mensen gelegenheid te geven om kennis te maken met deze sport die over het algemeen behoorlijk blessurevrij is te beoefenen. Een sport waarbij roeiers buiten zijn, vaardigheden worden gevraagd en die ook sportief uitdagend is. Bij deze buitensport gebruik je vrijwel je hele lichaam. Bij de roeivereniging Salland in Gramsbergen worden roeiers opgeleid van erg recreatief tot wedstrijdniveau, met als meest aansprekend de Olympische titel in 2016 van Ilse Paulis die de basis bij Salland heeft geleerd. Maar de meeste roeiers kiezen voor recreatief roeien op het kanaal en op de Vecht in een mooie omgeving met fraaie natuur. Wil je meedoen meld je dan aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Het minimum aantal deelnemers is 5.

 

Gepubliceerd in Introductie
Ga naar boven