Item gefilterd op datum: januari 2022

De regels voor het roeien zijn, in lijn met de adviezen van de overheid, op 15 januari 2022 door Roeivereniging Salland aangepast. In het Coronaprotocol en de Coronarichtlijnen van RV Salland is aangegeven welke coronamaatregelen er door RV Salland genomen zijn. Hierna volgen de belangrijkste regels.

De kleedkamers, douches, toiletten en de ergometerruimte mogen gebruikt worden indien men een geldige QR code heeft. Leden moeten, op verzoek, de QR Code kunnen laten zien. Controle vindt steekproefsgewijs plaats.
In de kleedkamers mogen maximaal vier personen aanwezig zijn en in de ergometerruimte twee. De kantine is gesloten.

Tijdens het roeien hoeven de leden geen 1,5 meter afstand te bewaren en er is geen maximale groepsgrootte. Zij mogen varen in alle boten waartoe zij bevoegd zijn. Op het vlot, het buitenterrein en de loods wordt zo mogelijk 1,5 meter afstand gehouden en wordt een mondkapje gedragen.

Onderhoudsploegen (schoonmaak, materiaal, buitenterrein, gebouw etc.) bestaan uit maximaal vier personen die 1,5 meter afstand bewaren. Meerdere ploegen mogen tegelijk aan het werk zijn, indien ze zich in afzonderlijke ruimten bevinden.

Houd je aan de coronaregels, gebruik je gezonde verstand, breng jezelf en anderen niet in gevaar en zorg dat alles netjes en verzorgd achtergelaten wordt. Vergeet niet af te sluiten als je de laatste roeier bent.


Gepubliceerd in Bestuur
maandag, 10 januari 2022 12:00

Contributie

Contributie
De contributie bestaat uit een deel verenigingscontributie en een deel KNRB-bijdrage en bedraagt voor 2022:

  Verenigings-contributie KNRB-bijdrage
 Hoofdlid (volwassene)  € 218,00   € 39,86
 Jeugdlid (t/m 17 jaar)  € 119,00   € 22,39
 Tweede gezinslid (volwassene)  € 165,00   € 39,86
 Tweede gezinslid (jeugd)  € 119,00   € 22,39
 Gezin (drie of meer personen)  € 420,00   **

** De KNRB-bijdrage wordt bij ieder gezinslid geheven en bedraagt € 39,86 voor elke volwassene en € 22,39 voor elk jeugdlid.

Het lidmaatschapsjaar loopt van januari tot en met december. Het lidmaatschap kan op ieder moment in dat jaar ingaan. Indien u in de loop van het verenigingsjaar lid wordt, gelden de volgende regels:

  • Bij toetreding voor 1 juli: de volledige jaarcontributie is verschuldigd. 
  • Bij toetreding op of na 1 juli, maar voor 1 november: de helft van de jaarlijkse contributie is verschuldigd.
  • Bij toetreding op of na 1 november: in het resterende verenigingsjaar is geen contributie verschuldigd.

Opzegging van het lidmaatschap kan uitsluitend schriftelijk gebeuren bij de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.en wel voor 1 december. Indien pas na 1 december opgezegd is, is de volle contributie voor het volgend jaar verschuldigd. 

Gepubliceerd in Artikelen tbv menu
Ga naar boven