Item gefilterd op datum: april 2022

zondag, 24 april 2022 13:05

Opschoonactie op de Vecht

Op vrijdag 22 april j.l. was het de internationale Dag van de Aarde, een goed moment om na de periode van hoog water de oevers van de Vecht te ontdoen van afvalmateriaal zoals plastic. We beginnen dan aan een mooi zomerseizoen met een schone rivier. Aldus de oproep van Natuuractiviteitencentrum De Koppel. De woensdagploeg van Roeivereniging Salland heeft op 20 april gehoor gegeven aan deze oproep en meegedaan aan de opschoonactie en met drie boten de Vechtoever vanaf de Haandrik tot voorbij de boerderij geschoond en zie daar het resultaat (ook het grote stuk plastic behoort tot de vangst).

Meer foto's

Gepubliceerd in Ons roeiwater

Ondanks het barre weer ging de introductiecursus op 9 april gewoon door. Er stond een straffe wind en bijna bij de brug naar Hardenberg kregen de roeiers een enorme hagelbui op hun hoofd. Aan het eind is er nog iemand in het water gevallen, waarschijnlijk uitgegleden op het gladde plankje. Er lagen nog heel veel hagelstenen in de boot. Bij het napraten bleken ze alle vier nog erg enthousiast te zijn voor onze roeisport. 

Voor meer foto's klik hier

Gepubliceerd in Introductie
dinsdag, 05 april 2022 10:55

Algemene vergadering 13 april 2022

Op 29 maar 2022 is onderstaande uitnodiging verzonden via de Roeptoeter:

'Op woensdag 13 april 2022 van 20:00 – 22:00 uur wordt een algemene vergadering voor leden gehouden waarin o.a. het inhoudelijk jaarverslag en het financieel jaarverslag aan de orde zullen komen. Vragen/opmerkingen van leden dienen vooraf bij de secretaris worden aangemeld. Inloop vanaf 19:30 uur. Van harte welkom!

Het bestuur'

Alle documenten ter voorbereiding zijn al per mail toegezonden, maar ook hieronder (na inloggen) te bekijken.

Gepubliceerd in Algemene Vergaderingen
Ga naar boven