Salland Logo            Kom roeien - the movie     Roeiclinic                                     

Zoals elke sportvereniging heeft ook onze vereniging haar eigen specifieke kleding, bedrukt met Sallandlogo. Er is volop keus om wedstrijd- en toerroeiplezier te garanderen bij wind, regen en zon. 

Maatvoering en modellen
De beschikbare maten staan bij elk kledingstuk vermeld. Bij sommige kledingstukken is onderscheid tussen dames- en herenmodel. Klik voor verdere informatie op de kledingstukken in onderstaand overzicht. (werkt helaas niet altijd goed op smartphone; wel op PC en tablet)

Bestellen
Via de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..  Bestelde kleding wordt verzameld en in één keer besteld om de instelkosten zo laag mogelijk te houden.

Kleding passen - maat bepalen - afwijkende maten
Weet je niet zeker welke maat/model je wilt bestellen? Behalve bij een mederoeier kan je ook kleding passen bij onze kledingleverancier Lorini Sports in Loozen.
Ieder kledingstuk (behalve de sweater) kan  aangepast worden op elke gewenste lengte.(zonder extra kosten).

Wedstrijdroeien: kleding wordt aangepast aan het weer en besproken met de coach; er wordt geroeid in het voorgeschreven clubtenue, bestaande uit een zwarte broek en een wit shirt met beiderzijds het Salland logo, een en ander in overeenstemming met de daarvoor geldende regels van de Koninklijke Nederlandse Roeibond (KNRB).

Contact
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.