Salland Logo            Kom roeien - the movie     Roeiclinic                                     

Beste O.A.R.-some Sallandroeiers,
De Elfstedengod doet weer een aanval op het natroeien. Nu al is te voorzien dat de wateropzet van de OliebollenAfvalRace gaat mislukken. Maar niet getreurd: De illustere Concept heeft voor ons het droogroeien mogelijk gemaakt. Daarom voor al diegenen die niet zonder Afval Race het jaar 2017 kunnen volbrengen:


Kom op 21 januari naar de E.A.R., oftewel de Ergometer Afval Race en roei  8 minuten. We hebben een prijs voor de beste prognose in afgelegde meters. De slimmerik zal zeggen 0 meter, want een ergometer beweegt zich natuurlijk niet voort. Maar de wedstrijdjury, bestaande uit ondergetekende zal die meters aflezen op de schermpjes. En deze schermpjes zullen worden afgedekt door de blauwe Salland droogdoekjes en niet zichtbaar zijn voor de roeier, tot de prijsuitreiking. Dit alles zal worden opgeluisterd door passende ergometermuziek. Vanaf  9:30 uur willen we ieder kwartier een nieuwe groep op de ergometers laten roeien in loods 4.
Op deze manier kan iedereen op deze zaterdagochtend meedoen.

Opgave bij voorkeur per Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., maar dit kan ook nog op de zaterdagochtend in de Sallandkantine. En voor de roeiers met het gevreesde EAS (Ergometer Allergie Syndroom): Kom de anderen aanmoedigen.
Dus Salland-roeiers kom genieten van ijs, sneeuw, ergometergeweld en gezelligheid.

Met sportieve groet,
de wedcom-cie
Arie en Jan