Salland Logo            Kom roeien - the movie     Roeiclinic                                     

Op zondag 15 december organiseert Salland een onderlinge competitie. De tijdrace vindt plaats tussen 09:00 uur en 12:00 uur, dat is inclusief uitbrengen van boten, oproeien, racen, koffie en bekendmaking uitslagen.

Het is de bedoeling dit in de wintermaanden nog twee keer te herhalen en wel op zondag 26 januari en zondag 1 maart 2020. 

Iedereen kan meedoen: van elke leeftijd, in ieder boottype, wedstrijdroeier of recreatieve roeier, in elke samenstelling van M, V of MIX. De tijd die je roeit  wordt gecorrigeerd voor boottype, leeftijd en

geslacht, waardoor ieder lid op een gelijkwaardige manier tegen een ander lid kan roeien. Zo kan een ouder stel in een wherry mogelijk een betere (gecorrigeerde) tijd realiseren dan een acht vol jonge kerels. Voor de ereplaatsen verwachten we veel concurrentie van onze jeugdleden (die een best gunstige correctiefactor hebben).

Het wordt een competitief maar gezellig evenement. Het is leuk om je met anderen te vergelijken en te weten wie de beste roeiprestatie levert en natuurlijk of je eigen roeiprestatie met elke keer dat je meedoet verbetert. Bovendien ding je mee naar de titel ’Beste Sallandroeier 2020’. 

Er is slechts één heat. Schrijf je dus snel in, alleen of als team en geef aan in welke boot je wilt meedoen. Het inschrijfformulier hangt op het prikbord in de gang.

Er zijn geen kosten aan verbonden.

Namens de organisatoren
Louise