Salland Logo            Kom roeien - the movie     Roeiclinic                                     

De maatregelen vanwege Covid zijn verdwenen en Roei Vereniging Salland bestaat 35 jaar!
Reden om de Salland Onderlinge Competitie (S.O.C.) weer van start te laten gaan.

Op zaterdag 21 mei a.s. start Salland met de eerste van vier onderlinge wedstrijden.*
De tijdrace vindt plaats tussen 9.00 uur en 12.00 uur, dat is inclusief uitbrengen van boten, oproeien, racen, koffie en bekendmaking uitslagen.

Er komen nog drie wedstrijden dit jaar en wel op de zaterdagen 9 juli, 27 augustus en 1 oktober 2022.

Iedereen kan meedoen: van elke leeftijd, in ieder boottype, wedstrijdroeier of recreatieve roeier, in elke samenstelling van M, V of MIX. De tijd die je roeit wordt gecorrigeerd voor boottype, leeftijd en geslacht, waardoor ieder lid op een gelijkwaardige manier tegen een ander lid kan roeien. Zo kan een ouder stel in een wherry mogelijk een betere (gecorrigeerde) tijd realiseren dan een acht vol “jonge” kerels.

Het wordt een competitief maar gezellig evenement. Het is leuk om je met anderen te vergelijken en te weten wie de beste roeiprestatie levert en natuurlijk of je eigen roeiprestatie met elke keer dat je meedoet verbetert. Bovendien ding je mee naar de titel ’Beste Sallandroeier 2022’.

Er is slechts één heat. Schrijf je dus snel in, alleen of als team en geef aan in welke boot je wilt meedoen. Het inschrijfformulier hangt op het prikbord in de gang.

* Op die ochtenden kunnen vanwege de competitie geen boten afgeschreven worden die nodig zijn voor de competitie. Er kan dan ook tussen 9.00 uur en 12.00 uur niet geroeid worden tussen de brug bij Schooldijk en kilometerraai 29,4 voor de kantine.