>

27 juni: Toertocht Echtelerbrug

Het was nog heerlijk koel aan het vlot vanochtend om half negen. Een vloot van 6 skiffeurs, Louise & Bert in de Osiris en overige toerroeiers in twee C4x+ kielboten, vertrok tegen negenen richting Echtelerbrug.
Bij aankomst verbaasde iedereen zich over de her en der verspreide hooibalen op de oever van de Vecht. Voor elke skiff was er een baal die als schraag gebruikt kon worden. Bedankt Herman voor deze lumineuze actie.
Wat had Beatrice weer een werk verzet om ons ook weer een fantastische koffie- en lunchplek

aan te bieden. Voor bij de koffie trakteerde Marijke ons op heerlijke appeltaart met slagroom. Beatrice had voor bij de lunch overheerlijke mosterdsoep en consommé van groene erwten gemaakt. Ook de vele kannen vlierbloesemdrank met munt, citroen en ijs waren erg in trek bij de roeiers. Als dank voor het aangenaam verpozen en goede zorg voor de inwendige mens heeft Jeanne, Beatrice & Herman verwend met twee doosjes exquise bonbons.
We hadden nog uren kunnen genieten van de mooie tuin en landerijen als Annemiek ons niet bij de les hield om half één.
Ook tijdens de terugreis stond er gelukkig nog een verfrissend briesje. Rond 3 uur lagen alle toerboten weer spic&span in de rekken van Salland. Binnen verraste Paul ons op een traktatie van aardbei en slagroom op eierkoek. Na de heerlijke gevulde eitjes van eigen kippen van Jeanne keerden alle achttien roeiers moe maar met een vrolijke glimlach weer huiswaarts.
Kortom, voor het derde jaar op rij was de toertocht Echteler weer een groot succes.
Foto's

Inloggen

Contact en route

Postadres en botenhuis:
Kanaaldijk West 2A
7783 DB Gramsbergen
Tel: 0524-561115

info@salland-roeien.nl

Vertrouwenscontactpersonen

Routebeschrijving

Kopij voor de website

Introductiecursus

Agenda

23 sept 2021;
09:00AM -
Toertocht Woerden

Partners

e-Boekhouden.nl

Ga naar boven