>

Eerste toertochten 2022 bekend!

Na de beperkingen door corona kijken veel mensen weer reikhalzend uit naar toertochten: nieuw roeiwater en -omgeving, rondkijken bij een andere roeivereniging en bovenal veel gezelligheid samen.


Een aantal tochten is qua organisatie zover, dat jullie daarop vanaf zaterdag kunnen inschrijven, enkele andere zijn in de voorbereidende fase. Het aantal bootjes geeft de moeilijkheidsgraad en zwaarte van de tocht aan.


1 bootje ♦: voor alle leden, zowel beginnende als gevorderde roeiers.
2 bootjes ♦♦: voor alle leden, die minimaal de diploma's theorie, skull 1 en stuur in bezit hebben.
3 bootjes ♦♦♦: alleen voor gevorderden: de tocht is lang, zwaar, vereist veel stuurmanskunst van de stuur en/of techniek van de roeiers.


• 7 april: een tocht over de Nieuwkoopse plassen vanaf RV De Meije. ♦♦
• 10 en 11 mei: roei-2-daagse Purmerend - De Rijp, waar we overnachten - Purmerend. Zie P.S. ♦♦♦
• 2 juli: dagtocht vanuit Salland naar Emlichheim in het kader van het 35-jarig bestaan van onze vereniging. Aan deze tocht kunnen alle leden deelnemen, want er wordt ook een optie geboden om afwisselend te roeien en te fietsen. ♦
• In week 34 (22 - 27 aug) willen we een leuke tocht organiseren voor beginners, hierover willen we eerst een korte bijeenkomst beleggen met geïnteresseerde mensen om uitleg te geven over toertochten en meningen te inventariseren.
• 10 september: volle maantocht van Salland naar Laar. ♦♦
• in overleg met Herman & Beatrice evt. tocht naar Echtelerbrug voor skiffs ?‍?‍?‍ en begeleidende C-boten. ♦♦
• laat het ons weten als je geïnteresseerd bent in een 2 - daagse Salland - Ommen – Salland. ♦♦♦

We hopen op veel deelnemers, mooi roeiweer en veel gezelligheid tijdens deze tochten. Intekenen op een tocht kan via de lijsten op het prikbord in de gang of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Aanvulling op de roei - 2 -daagse Purmerend - De Rijp - Purmerend: we overnachten in hotel 'De Rijper Eilanden' in De Rijp, waar we een aantal kamers gereserveerd hebben. Je hebt de keuze tussen: 1 persoonskamer 77 euro, 2 pers 106.50 euro, 3 pers 136 euro met eenpersoonsbedden en inclusief ontbijt. Wil je bij intekening aangeven welke kamer je voorkeur heeft?

Inloggen

Contact en route

Agenda

11 juni 2022;
12:30PM - 01:30PM
Ingelaste Algemene Vergadering - botenplan
14 juni 2022;
01:00PM - 05:00PM
Gastroeiers: clinic
07 juli 2022;
12:00AM
Dagtocht Emlichheim 35-Jarig Jubileum ♦
09 juli 2022;
09:00AM - 12:00AM
Salland Onderlinge Competitie

Partners

e-Boekhouden.nl

Ga naar boven