Salland Logo            Kom roeien - the movie     Roeiclinic                                     

Naar aanleiding van deze veelbewogen, enerverende en zeer verrassende toertocht stuurde de toercommissie het volgende bericht naar de deelnemers, dat tevens als verslag van deze dag kan gelden.

Beste toerroeiers, 

De toertocht vanaf "RV De Krom" in Woerden van afgelopen donderdag werd een gedenkwaardige dag!

Alle pech en onvoorziene situaties, die normaliter verdeeld over meerdere toertochten gedurende een heel toerseizoen kunnen voorkomen, concentreerden zich in 'Het Rondje Ouderwater'. Door de opeenstapeling van o.a. een gebroken riem, het terugfietsen naar "De Krom" om een auto op te halen en een sluis waarvan de automatische bediening op tilt sprong, kwamen we ruim 2 uur later aan in Woerden dan gedacht en gepland. 

Groot compliment voor alle deelnemers, die tot de laatste slag de goede en gezellige sfeer wisten te bewaren en de mooie omgeving bleven waarderen. Tijdens het eensgezind schoonmaken en opruimen van de boten hoorden we alleen lof voor Bert & Louise voor de heerlijke taarten, de prachtige afwisselende tocht en het flexibel inspelen op allerlei onverwachte situaties. 

Het doet ons goed om te ervaren dat ook bij onvoorziene situaties de goede sfeer behouden blijft en iedereen zich coöperatief opstelt. 

Hier doen we het voor, dank jullie wel!

Roeigroet:

Annemiek en Jeanne.

En hier de foto's.

En een door Lon gemaakte compilatie met een rustig achtergrondmuziekje.