Salland Logo            Kom roeien - the movie     Roeiclinic                                     

Roei- en fietstocht naar Emlichheim vv en daarna feestelijk buffet voor alle leden op 2 juli 2022

In 2022 bestaat Roeivereniging Salland 35 jaar. Dit willen wij op 2 juli feestelijk vieren. Met een toertocht naar Emlichheim, en na afloop een gezellig samenzijn voor alle leden. Dan kunnen wij genieten van een heerlijk buffet van zelfgemaakte gerechten.

Programma

Om 9 uur verzamelen we voor de toertocht. We vertrekken per boot of per fiets (voor degene die niet het hele eind willen/kunnen roeien) richting Laar, waar we om 10.30 aankomen. Daar drinken we koffie/thee met heerlijke krentenwegge. En wordt er gewisseld van stuur en met de fietsers.  
Daarna door naar Emlichheim voor de lunch. De kantine commissie zorgt voor koffie/thee en frisdranken; het lunch pakketje moet je zelf meenemen.

We vertrekken rond 14.00 uit Emlichheim en na een korte stop om te wisselen in Laar, verwachten we rond 16.00 weer bij Salland te zijn.
Van 16.00 tot ongeveer 18.00 is er een gezellig samenzijn VOOR ALLE LEDEN. Wij zorgen gezamenlijk voor een buffet met heerlijke gerechten.

Inschrijving

Voor de toertocht hebben zich al 22 personen ingeschreven. Maar er kunnen nog meer mensen mee. Ook als je niet het hele stuk (16 km heen en 16 km terug) kunt roeien, kun je toch mee. Want het is heel goed mogelijk om via een prachtige route naar Emlichheim te fietsen. Dus meld je aan (via de lijst op het prikbord of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.), en geef je voorkeuren aan. Dan houden we er bij de indeling rekening mee.

We gaan ervan uit dat iedereen blijft om gezellig na te praten onder het genot van een hapje en een drankje. Maar ook leden die niet meegaan met de toertocht, zijn van harte welkom om aan te schuiven. Geef dit ook op de lijst aan!

Het wordt een prachtig buffet van eigen gemaakte gerechten.  Hiervoor hebben we jullie hulp nodig. In de kantine hangt een lijst waarop je kunt intekenen of je iets wilt meebrengen (de onkosten worden bij inleveren van bonnetjes vergoed). 

Wij kijken uit naar een feestelijke en gezellige dag. Wij hopen op mooi weer en een grote opkomst.