>

De Mijl van Nijstad

Met een flinke Salland-delegatie waren we te gast bij buurvereniging De Compagnie in Hoogeveen om deel te nemen aan De Mijl van Nijstad. De groep Sallandsenioren en -junioren werd aangevuld met roeiers en coach van Tubantia en Thyro. Familieleden kwamen de roeiers aanmoedigen en Frans was van de partij om foto's te maken.

Er waren aardig wat boten om aan- en af te riggeren maar dat liep gesmeerd; alsof we wekelijks met elkaar naar wedstrijden gaan. Hetzelfde gold voor de gelegenheidsploegen die voor deze

wedstrijd waren samengesteld. Onder de deskundige leiding van Joke Z en Marianne werden de ploegen tijdens het oproeien tot een eenheid gesmeed en werden startopzetjes geoefend.

Gestart werd in drie heats. Hierdoor bestond de mogelijkheid om in meerdere samenstellingen en boottypes te starten. Wie niet roeide, kon het hele traject meefietsen om de roeiers aan te moedigen of opwarmen (heerlijke erwtensoep) in het gezellige clubhuis van De Compagnie.

Aan het eind van de dag namen wij mee naar huis: flink wat blikken, een verpulverd baanrecord (Idwêr en Niels) maar vooral ook napret over een mooie dag.

Maandag 19 november: Prijsuitreiking bij Salland voor de roeiers van de winnende ploeg die gisteren niet aanwezig waren bij de prijsuitreiking in Hoogeveen.

Foto's

Laatst aangepast op vrijdag, 11 januari 2019 15:01

Inloggen

Contact en route

Postadres en botenhuis:
Kanaaldijk West 2A
7783 DB Gramsbergen
Tel: 0524-561115

info@salland-roeien.nl

Vertrouwenscontactpersonen

Routebeschrijving

Kopij voor de website

Introductiecursus

Agenda

14 nov 2020;
10:00AM - 02:00PM
AFGELAST SOC
01 dec 2020;
07:30PM - 09:15PM
Kantine Bestuursvergadering

Partners

e-Boekhouden.nl

Ga naar boven