Salland Logo            Kom roeien - the movie     Roeiclinic                                     

De voorbereidingen voor de Vechtrace zijn in volle gang. De soep wordt gekookt, de vrijwilligers ingedeeld en misschien ben je al taartrecepten aan het testen voor het beroemde Salland Taartenbuffet. Wil je zelf deelnemen aan de wedstrijd? Dan is volgende info van belang:
Boten: met het oog op het aanvragen van leenboten door bezoekende deelnemers, vragen we je om uiterlijk 22 september aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. door te geven in welke boot je wilt deelnemen en

in welk blok je roeit. Realiseer je wel dat het een pittige wedstrijd is: 5 km over de Vecht! Dus voldoende roeibekwaamheid en conditie is vereist!
Vrijwilligerswerk: Er moet veel werk verzet worden om de Vechtrace te organiseren. Het is gebruikelijk dat Salland-leden in een blok meeroeien en in het andere blok een taak op zich nemen.
Aanmelding: Je kunt je deelname aanmelden door het inschrijfformulier in te vullen en op te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Doe je voor het eerst mee aan een roeiwedstrijd? Houd er dan rekening mee dat je bij de KNRB een wedstrijdcontract moet aanvragen. Dit neemt enige tijd in beslag. Je kunt hiervoor contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.