Salland Logo            Kom roeien - the movie     Roeiclinic                                     

Afgelopen weekend organiseerde de jeugdcommissie van RV Salland het enige echte SallandKids roeikamp. Genietend van het lekkere weer, de zon scheen namelijk volop, roeiden de SallandKids in drie etappes naar het Duitse Laar. Daar werd op een grasveld vlakbij de sporthal het kamp opgezet, na het geploeter met de tenten en het opblazen van de luchtbedden stond voor de de roeiers ‘knakworst’ à la jeugdcommissie op het menu.

Na het avondeten werd er een leuk veldspel gespeeld en werden er voorbereidingen getroffen voor een groots kampvuur.

Tegen het einde van de avond werd een gezellig kampvuur gemaakt en na een nachtelijke wandeling langs het water was het voor de kleinsten onder ons tijd om te gaan slapen. Na een korte nachtrust bij het kampvuur of in de tent was menigeen alweer vroeg op voor kabouter Plop aquadancing in de Vecht.

Een roeikamp zonder duitse broodjes bij het ontbijt is geen roeikamp, dus hadden we frisch gebacken kaiserbrotchen bij het ontbijt. Na het ontbijt en het opbreken van het roeikamp was er nog tijd voor een spelletje Hollandse Leeuw. Omstreeks twaalf uur gingen we in een grote colonne naar ons clubhuis waar we omstreeks half vier arriveerden. Na het nodige geschrop en gepoets van de roeiboten, deze waren namelijk enorm smerig, werd het kamp afgesloten en kunnen we terug kijken op een super geslaagd roeikamp.

Foto's: klik hier