Salland Logo            Kom roeien - the movie     Roeiclinic                                              

Hier een update over de organisatie van de Juniorencompetitiedag Noord-Oost Nederland bij Salland op 5 november.

 

We hebben voor de wedstrijd veel inschrijvingen gekregen, zo krijgen we in totaal 67 roeiers van 7 verschillende verenigingen op bezoek. 

We hebben het aantal heats van 3 naar 4 moeten verhogen met in elk ongeveer 12 ploegen. Die uitbreiding geeft wat druk op het schema maar dat gaat met hulp van vlothonden en de vele coaches zeker lukken.

Het traject is 1000m lang. De start is bij de Loozenbrug, de finish bij de jachthaven.

De ploegen worden 2 aan 2 gestart en de start is staand, dus vanuit stilstand op de startlijn.

De eerste heat start om 10:45 en de volgenden zijn om 11:55, 14:15 en 15:25.

De prijsuitreiking is om 16:00u

 

De organisatie is grotendeels in handen van een groep oud-Salland junioren. Erg leuk dat zij hun wedstrijdervaring en tijd hiervoor beschikbaar stellen.

Verder is deze dag is alleen mogelijk door grote inzet van veel van onze leden en het is geweldig om hun kennis en ervaring met de Vechtrace te kunnen gebruiken. Hopelijk gaat de traditie van het houden van gezellige roeiwedstrijden bij Salland zo niet verloren.

Ondanks het roeiverbod vanaf 09:30 is iedereen natuurlijk van harte uitgenodigd om zaterdag de sfeer van een juniorenroeidag te proeven en de roeiers aan te moedigen en evt de helpende hand te bieden om deze dag voor de roeiers tot een feest te maken.

 

Meer informatie staat onder het kopje ‘Juniorencompetitie’.