Salland Logo            Kom roeien - the movie     Roeiclinic                                     

Eind november is ons oudste roeiend (!) lid Tineke 90 jaar geworden! Als vereniging wilden wij dit heugelijke feit niet ongemerkt voorbij laten gaan.

Tineke werd 3 december verrast met een aubade. En Lon en Nellie hadden hiervoor een lied geschreven.

Klik hier voor toegang tot het filmpje dat door Lon gemaakt werd.

Na afloop ontvingen we van Tineke het volgende bedankje:

Dat leden van RV Salland goede roeiers zijn of nog kunnen worden, wist ik, maar ik had nooit kunnen

denken, dat ze een argeloos iemand zo overtuigend om de tuin konden leiden middels een oproep voor een ingelaste ledenvergadering over maatregelen ten gevolge van de recente energiecrisis.

              Zo ben ik, volledig overtuigd, ter vergadering getogen

              En, totaal verrast, het feestgedruis ingezogen….

Toegesproken, toegezongen met keyboard en cimbalen, heb vervangende beenbekleding ontvangen, en tenslotte nog een toelichting van Martha op een groot cadeau van jullie allemaal: een mooie reproductie van een doek van Monet, nu eens niet blauw met waterlelies, maar lichterblauw, ook met water en natuurlijk bootjes….  Wat mooi gekozen! Jullie allemaal heel erg bedankt hiervoor….. ik ben er heel erg blij mee!

En dit allemaal vanwege mijn 90e verjaardag….. waarbij ik steeds zeg: het is geen prestatie, maar het is me gegeven: die goede gezondheid, waardoor je makkelijk fit kunt blijven….

Mensen, al met al:  het was een warm bad……..  dank jullie wel!!

Ik hoop nog een poosje mee te kunnen in de boot en ik kan alleen maar zeggen: blijf allemaal zo lang mogelijk die halen maken…….

PS er werd vandaag ook gerefereerd aan de Sallandboeken: na de waterschade zijn ze gerestaureerd en nu ben ik nog bezig om ze digitaal veilig te stellen. Ze komen er dus weer aan………