Salland Logo            Kom roeien - the movie     Roeiclinic                                     

De skifftoertocht met volgboten is uitgegroeid tot een waar Salland-festijn. Deze roeitocht staat helemaal in het kader van gezelligheid in combinatie met lekker sportief op het water zijn. En heeft bovendien voor ieder van ons een uitdaging: de skiffeurs en dubbel-2-ers roeien normaliter niet zover, een aantal Sallanders is nog niet eerder zo ver de Vecht op geweest en voor Herman & Beatrice om alles tijdig klaar te hebben: van de heerlijke soepjes en de zitjes in de tuin tot de pakjes hooi bij het vlot om onze boten goed en veilig op de wal te kunnen leggen.

Meer foto's. 

In de tuin en op de veranda hebben we in een heerlijke relaxte sfeer genoten van het samen lunchen, bijpraten en lachen, de tijd vloog voorbij!  Dank jullie wel Beatrice & Herman voor jullie belangrijke bijdrage aan dit Salland- saamhorigheidsgevoel.

En last but not least: veel dank aan Hermann en Herman, die hun uiterste best gedaan hebben om te zorgen dat het zwaar beschadigde vlot tijdig gerepareerd is, zodat we konden aanleggen. Want zonder vlot geen skifftoertocht met volgboten naar Echtelerbrug!