INTERNATIONALE VECHTRACE  FINDET VORLÄUFIG NICHT MEHR STATT

Ruderverein Salland und Bootsclub Nordhorn organisieren auch dieses Jahr die Internationale Vechtrace: ein Zeitrennen über 5 Km für Einer, (Mix-)Doppelzweier, (Gig)Doppelvierer mit Steuermann und Vierer mit Steuermann. International in Bezug auf denTeilnehmer und die Regattastrecke: Start ist in Deutschland und Ziel in den Niederländen. Die Regattastrecke führt über dem schönen Fluss Vechte. Die Regatta ist bekannt für seine freundliche Atmosphäre und gute Verpflegung im gemütlichem Bootshaus vom Ruderverein Salland.

Vechtrace in 2016 (NL)

25ste editie van de Vechtrace

Op 1 oktober vond de 25ste editie plaats van de Vechtrace, en het werd een heel bijzondere editie. Ons voormalig jeugdlid en tegenwoordig erelid van de vereniging Ilse Paulis maakte met haar Olympische medaille om haar nek een geweldige indruk. We zijn daar in Gramsbergen allemaal erg trots op. 

Het begon al ’s morgens in het gemeentehuis in Hardenberg, waar Ilse en ook Niels van Steenis en Nico Rienks namens de gouden Holland Acht van de Olympische Spelen in Atlanta (1996) door de burgemeester werden welkom geheten. Na een gezellig ontbijt werd er door roeiers een tegel onthuld op de Walk of Fame, gelegen langs de boorden van de Vecht in deze Vechtstad. Na deze plechtigheid werd er koers gezet naar Gramsbergen waar de gasten samen met de burgemeester van de Duitse buurgemeente Emlichheim, het ochtendblok vanaf de Vechtzomp konden gadeslaan samen met een aantal genodigden waaronder ook het KNRB bestuurslid IJsbrand Haagsma.

Het weer was, zoals ons dat al vele jaren gegund is, ook dit jaar weer heerlijk en de opgeroeide roeiers konden

Bildercollage 25 jaar Vechtrace

Agenda

Keine Termine

Kontakte und Fahrrichtung

Postanschrift en Boothaus:
Kanaaldijk West 2A
7783 DB Gramsbergen
Tel: +31-524-561115

vechtrace@gmail.com

Fahrrichtungen

Zum Seitenanfang