Bestuur (28)

Gebruik C-boten op de zaterdag van 10:30 – 12:00 uur

Er is veel belangstelling voor de instructielessen op zaterdagochtend van 10:30 tot 12:00 uur. Introductielessen voor starters en leden die worden opgeleid naar hun scull- en stuurdiploma. Maar liefst 16 roeiers hebben de instructeurs op de instructietijd onder hun hoede! Erg fijn want onze club is blij met elk nieuw lid.

Al deze roeiers maken gebruik van het C-materiaal. Reden om aan de overige leden te vragen rekening te houden met de instructietijden bij het afschrijven van de boten. In eerste instantie worden de C-boten dan ook op dit tijdstip geblokkeerd. Mocht een bepaalde C-boot toch niet nodig zijn op de instructietijd dan wordt de boot uiterlijk vrijdagavond 18:00 uur weer vrijgegeven in MyFleet voor de overige leden. Het staat je dan vrij om de boot te reserveren.

De regels voor het roeien zijn, in lijn met de adviezen van de overheid, op 26 januari 2022 door Roeivereniging Salland aangepast. In het coronaprotocol en de coronarichtlijnen van RV Salland is aangegeven welke coronamaatregelen er door RV Salland genomen zijn.  Hierna volgen de belangrijkste regels.

De  kantine, kleedkamers, douches, toiletten en de ergometerruimte mogen gebruikt worden indien men een geldige QR-code heeft. Leden moeten, op verzoek, de QR-code kunnen laten zien. Controle vindt steekproefsgewijs plaats.
In de kleedkamers mogen maximaal vier personen aanwezig zijn en in de ergometerruimte twee.
Een zitplaats is verplicht in de kantine. Om te voorkomen dat het te vol wordt in de kantine, wordt een ieder verzocht eerst te gaan roeien en pas na het roeien naar de kantine te gaan.

Tijdens het roeien hoeven de leden geen 1,5 meter afstand te bewaren en er is geen maximale groepsgrootte. Zij mogen varen in alle boten waartoe zij bevoegd zijn.
Op het vlot, het buitenterrein en de loods wordt zo mogelijk 1,5 meter afstand gehouden en wordt een mondkapje gedragen.

Onderhoudsploegen (schoonmaak, materiaal, buitenterrein, gebouw etc.) bestaan uit maximaal vier personen die 1,5 meter afstand bewaren. Meerdere ploegen mogen tegelijk aan het werk zijn, indien ze zich in afzonderlijke ruimten bevinden.

Houd je aan de coronaregels, gebruik je gezonde verstand, breng jezelf en anderen niet in gevaar en zorg dat alles netjes en verzorgd achtergelaten wordt. Vergeet niet af te sluiten als je de laatste roeier bent.


Opbrengst PLUS spaaractie

Zoals vermeld in de Roeptoeter, heeft de spaaractie bij PLUS Alfring in Gramsbergen 212 euro opgeleverd voor Salland. Froukje heeft de cheque namens Salland in ontvangst genomen. Heel veel dank aan iedereen die gespaard heeft.

De feestelijke opening van de opgeknapte kantine is zaterdag a.s. rond 10:15 uur. De roeiers die vorig najaar geslaagd zijn voor hun roei-examen ontvangen hun diploma en voor iedereen is er koffie/thee met wat lekkers.

Coronabeleid: Verdere versoepelingen per 5 juni 2021

 

Kantine gaat weer open en roeien in volledig bemenste boten weer toegestaan.

In lijn met de aanbevelingen van de overheid, gaat Salland per 5 juni 2021 verder versoepelen. Sporten op minder dan 1,5 meter is weer toegestaan en de kantine mag onder voorwaarden weer open. Op de website staan het protocol en de richtlijnen. In het kort betekent dit dat bij Salland de volgende regels gelden.

Jongeren tot en met 26 jaar hoeven geen 1,5 meter afstand te bewaren en mogen in alle boten varen waartoe zij bevoegd zijn.

Voor de overige leden geldt dat tijdens het roeien geen 1,5 meter afstand gehouden hoeft te worden, maar dat voor en na het roeien deze afstandsregel wel geldt. Dit betekent dat in alle boten gevaren kan worden.

Op het vlot, het buitenterrein en de loods wordt minimaal 1,5 meter afstand gehouden en wordt een mondkapje gedragen. Ook het clubhuis is weer open. De  toiletten en de kleedkamer/douches mogen ook weer gebruikt worden. De 1,5 meter afstand blijft gelden. Dus maximaal 4 personen in de kleedkamer en niet blijven hangen voor een praatje.
De ergometer ruimte is open voor gebruik door maximaal vier jeugdleden of twee volwassenen.
 

De kantine is onder voorwaarden geopend. Koffie en thee kunnen bij de bar afgehaald worden. En men kan in groepjes van vier op 1,5 meter afstand plaats nemen op het terras of in de kantine. In de kantine is het niet toegestaan om met groepjes (ook niet op 1,5 meter afstand) bij elkaar te staan.

Onderhoudsploegen (schoonmaak, materiaal, buitenterrein, gebouw etc.) bestaan uit maximaal 4 personen die 1,5 meter afstand bewaren. Meerdere ploegen mogen tegelijk aan het werk zijn, indien ze zich in afzonderlijke ruimten bevinden.

Houd je aan de corona regels, gebruik je gezonde verstand, breng jezelf en anderen niet in gevaar en zorg dat alles netjes en verzorgd achtergelaten wordt. Vergeet niet af te sluiten als je de laatste roeier bent.

Zie ook het aangepaste Corona Protocol en de aangepaste Corona Richtlijnen

 

 

Coronabeleid: Verdere versoepelingen per 19 mei 2021

De door de overheid aangekondigde versoepelingen per 19 mei 2021 bieden ook meer ruimte voor Salland.

De kantine blijft gesloten, maar er is op zaterdag de mogelijkheid om koffie of thee af te halen (uiteraard na het zetten van een kruisje) van de tafel die voor de openslaande deuren staat. Tevens kan men op het terras met twee personen op 1,5 meter afstand gaan zitten. Toeschouwers zijn helaas nog niet welkom.

Het is nu weer mogelijk om in de gestuurde boten te varen met een volledige bemanning, indien stuur en slag uit een huishouden afkomstig zijn. Dus de gestuurde acht en de gladde gestuurde vieren kunnen onder voorwaarden weer het water op. Dit betekent concreet.

Jongeren tot en met 26 jaar hoeven geen 1,5 meter afstand te bewaren en mogen in alle boten varen waartoe zij bevoegd zijn.

Voor de senior leden geldt een maximum van 9 personen per groepje (exclusief instructeur). Er mogen meer groepjes naast elkaar sporten zolang er meer dan 1,5 meter tussen de groepjes zit en de buitenruimte dat toelaat. Er moet een duidelijke afbakening zijn tussen de groepjes en zij mogen niet mengen. Bij voorkeur wordt er in vaste ploegen geroeid.

In de boten mogen roeiers op 1,4 meter afstand achter elkaar zitten. Door de eerste roeier (de slag) en de stuur dient minimaal 1,5 meter afstand gehouden te worden, tenzij slag en stuur uit een huishouden afkomstig zijn.
Op het vlot, het buitenterrein en de loods wordt minimaal 1,5 meter afstand gehouden en wordt een mondkapje gedragen. En uiteraard gelden de overige Corona regels.

Pagina 1 van 5

Inloggen

Contact en route

Agenda

08 okt 2022;
10:00AM - 12:00PM
Start introductiecursus najaar 2022
22 okt 2022;
11:00AM - 03:00PM
Viswedstrijden Woonwagenkamp - Hoogenweg
22 okt 2022;
11:00AM - 03:00PM
Viswedstrijden Mommeriete/De Haandrik
05 nov 2022;
09:00AM - 05:00PM
Juniorenroeidag@salland

Partners

e-Boekhouden.nl

Ga naar boven