Salland Logo            Kom roeien - the movie     Roeiclinic                                     

 

Kantine gaat weer open en roeien in volledig bemenste boten weer toegestaan.

In lijn met de aanbevelingen van de overheid, gaat Salland per 5 juni 2021 verder versoepelen. Sporten op minder dan 1,5 meter is weer toegestaan en de kantine mag onder voorwaarden weer open. Op de website staan het protocol en de richtlijnen. In het kort betekent dit dat bij Salland de volgende regels gelden.

Jongeren tot en met 26 jaar hoeven geen 1,5 meter afstand te bewaren en mogen in alle boten varen waartoe zij bevoegd zijn.

Voor de overige leden geldt dat tijdens het roeien geen 1,5 meter afstand gehouden hoeft te worden, maar dat voor en na het roeien deze afstandsregel wel geldt. Dit betekent dat in alle boten gevaren kan worden.

Op het vlot, het buitenterrein en de loods wordt minimaal 1,5 meter afstand gehouden en wordt een mondkapje gedragen. Ook het clubhuis is weer open. De  toiletten en de kleedkamer/douches mogen ook weer gebruikt worden. De 1,5 meter afstand blijft gelden. Dus maximaal 4 personen in de kleedkamer en niet blijven hangen voor een praatje.
De ergometer ruimte is open voor gebruik door maximaal vier jeugdleden of twee volwassenen.
 

De kantine is onder voorwaarden geopend. Koffie en thee kunnen bij de bar afgehaald worden. En men kan in groepjes van vier op 1,5 meter afstand plaats nemen op het terras of in de kantine. In de kantine is het niet toegestaan om met groepjes (ook niet op 1,5 meter afstand) bij elkaar te staan.

Onderhoudsploegen (schoonmaak, materiaal, buitenterrein, gebouw etc.) bestaan uit maximaal 4 personen die 1,5 meter afstand bewaren. Meerdere ploegen mogen tegelijk aan het werk zijn, indien ze zich in afzonderlijke ruimten bevinden.

Houd je aan de corona regels, gebruik je gezonde verstand, breng jezelf en anderen niet in gevaar en zorg dat alles netjes en verzorgd achtergelaten wordt. Vergeet niet af te sluiten als je de laatste roeier bent.

Zie ook het aangepaste Corona Protocol en de aangepaste Corona Richtlijnen