Salland Logo            Kom roeien - the movie     Roeiclinic                                     

Een enthousiaste groep jeugd- en juniorenroeiers van onze vereniging hebben op zaterdag 24 december deelgenomen aan de COOP Dorpsloop De Krim.
Als eerste kwam aan de 1 kilometer start de jeugdroeier Idwér. Hij is 9 jaar en liep de afstand in 5 minuten en 8 seconde en bemachtigde daarmee een 13e plek. Vervolgens mocht jeugdlid Femke ( 11 jaar) laten zien hoe snel ze was op de 2,5 kilometer. En dat deed ze met verve in

11 minuten en 5 seconde en veroverde een 4e plek! Vervolgens kwamen op de 5 kilometer wel vijf junioren aan de start. Jesper, Ernst, Willem, Patrick en Bente liepen een parcours van twee maal 2,5 kilometer met verharde en onverharde gedeelten. Patrick kreeg jammer genoeg teveel last van zijn knieën en is na een eerste rondje gestopt.
Als eerste kwam Willem over de finish en een reusachtige eindsprint in een tijd van 20 minuten en 13 seconde en werd daarmee 10e van de 67 deelnemers deze herencategorie (<35 jaar). Even daarachter kwam Ernst in een tijd van 20:51 en werd daarmee 11e. Jesper werd 14e in een tijd van 21:40. Bente had 7 deelnemende vrouwen in haar categorie en zij werd 4e in een tijd van 24:27.
Het was weer een gezellige wedstrijd, veel zon, veel publiek en aanmoedigingen. Kortom zeker voor herhaling vatbaar en misschien ook leuk voor de seniorenroeiers op Salland :-)
Uitslag
Foto's