Salland Logo            Kom roeien - the movie     Roeiclinic                                     

Altijd al iets willen weten over roeien? Of zelf willen roeien? En ken je iemand die roeit? Neem dan met hem of haar contact op want op 6 april organiseert roeivereniging Salland in Gramsbergen een vriendjes- en vriendinnetjesdag!
Op zaterdag 6 april vanaf 12:00 uur staan de deuren van de roeivereniging Salland in Grambergen wijd open voor alle jongens en meisjes die wel eens in de roeiboot willen stappen. Het makkelijkst is als je al iemand

binnen de verenging kent die jou mee kan nemen. Dus ken je een buurt- of klasgenootje die roeit, vraag dan aan hem of haar of je mee mag komen. Broertjes en zusjes mogen natuurlijk ook meekomen. Het is op zaterdag altijd gezellig druk omdat alle jeugd- en juniorenroeiers om 12:00 op de vereniging verzamelen en in de roeiboot stappen om met elkaar te roeien. Op 6 april is het zelfs extra druk omdat ook Kies je Sport programma van de Gemeente Hardenberg start. Dus een goed moment om eens een kijkje te nemen op Salland, te proeven aan de gezelligheid en even in een roeiboot te stappen. En, wie weet, vind je het zo leuk dat je nog wel eens wil komen proberen of roeien nu echt een sport voor jou is!