Salland Logo            Kom roeien - the movie     Roeiclinic                                     

Internationale Vechtrace zaterdag 30 september 2017 - zet deze datum in je agenda en meld je aan als vrijwilliger.
Op zaterdag 30 september 2017 organiseert RV Salland in samenwerking met onze Duitse zusterorganisatie BC Nordhorn, voor de 26ste keer de Internationale Vechtrace. De Internationale Vechtrace is een tijdrace over 5 kilometer voor skiff, (mix-)dubbeltwee, gestuurde vier en gestuurde (mix)C-vier, geheel over de prachtige meanderende Duitse en Overijsselse Vecht. De wedstrijd is befaamd om de gemoedelijke sfeer, de goede catering en de uitstekende organisatie.
Zet deze datum in je agenda, kom de deelnemers aanmoedigen tezamen met je familie en vrienden. Geniet van de gezelligheid en het heerlijke buffet, na de prijsuitreiking (17:00).
De organisatie van deze race, met deelnemers uit Nederland, Duitsland en Engeland, is alleen mogelijk met de hulp van vrijwilligers. We hebben nog mensen nodig voor de kantine, de tijdwaarneming, de bonnen inschrijfbalie, bij de vlotten, als parkeerwacht en voor het

maken van foto’s. Vele handen maken licht werk, dus geef je op voor een taak in de ochtend of de middag. Dit kan op de intekenlijsten in de kantine of door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.een email te sturen.
 
Ook dit jaar zullen er weer taarten gebakken moeten worden. De intekenlijsten hiervoor en de intekenlijst voor het buffet zullen in september in de kantine worden opgehangen.
 
Het is elk jaar weer een geweldige klus, maar met de inzet van jullie allemaal zal het zeker weer lukken om hier een groot succes van te maken.
 
Dank

Annemiek van Voorst
Voorzitter van de Vechtracecommissie van RV Salland