Salland Logo            Kom roeien - the movie     Roeiclinic                                     

Allereerst wensen we jullie - en een ieder die je lief is - een heel goed, gelukkig en gezond 2018 met veel roeiplezier.


Wij gaan ons uiterste best doen om weer een aantrekkelijk toerprogramma voor jullie te maken en hopen hierdoor jullie roeiplezier te vergroten!
Er zijn twee tochten, waarvoor we alvast jullie speciale aandacht vragen, omdat ze door / in samenwerking met BCN georganiseerd worden:

1* Zaterdag 10 maart Backschinken, BCN Nordhorn (32 km) Ook dit jaar organiseert onze zustervereniging BCN de Backschinken. We worden om 12 uur ontvangen met Kaffee mit Kuche, vervolgens twee tochten van 16 km door en rond Nordhorn. Daarna heerlijke zuurkool met Backschinken. Een vegetarische maaltijd is ook mogelijk. Kosten €25. Opgeven voor 15 februari via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. In mail ook aangeven als je voor een vegetarische maaltijd kiest.

2* Van 12 -16 september Haveland (Rathenow/Brandenburg), georganiseerd door BCN In Haveland worden drie tochten van 30 km georganiseerd. Overnachting in pension of camping in Rathenow. Tijdig bespreken van hotelovernachting is wenselijk. BCN vraagt of wij voor 10 januari aan kunnen geven hoeveel kamers wij willen reserveren. Annuleren van de kamers is gratis tot 14 dagen voor aankomst. Mocht je aan de tocht willen deelnemen en in het pension willen overnachten geef dit dan door voor 10 januari via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Inschrijving voor de tocht kan ook later als je zelf je overnachting regelt (bijvoorbeeld op camping)
Roeigroet: Annemiek en Jeanne.