Salland Logo            Kom roeien - the movie     Roeiclinic                                     

Al enige tijd zijn we binnen de vereniging bezig met ons botenbestand. In de ALV van het voorjaar 2016 is besloten om vanuit de eigen middelen van de vereniging € 4.000 beschikbaar te stellen voor een nieuwe boot.

De duidelijke wens en keuze is gemaakt om te gaan voor een C3 boot, daarbij zou het fantastisch zijn als we dit voor elkaar weten te krijgen voor de nieuwjaarsbijeenkomst 2017, waarbij we dan ook even stil willen staan bij het 30-jarig jubileum van Roeivereniging Salland.

Op de bar in de kantine is de C3-barometer met de voortgang zichtbaar (rode schijf is € 1.000 en witte schijf is € 250). Tijdens de laatste ledenvergadering heb ik al de melding gemaakt dat

een anonieme gift het op dat moment bekend zijnde saldo met € 1.000 heeft verhoogd. Daarvoor de hartelijke dank.

Op de barometer kunnen jullie zien wat de huidige stand is. We zijn een mooi eind op weg, maar nog zeker niet bij de ca. € 13.500 die we nodig hebben.

Naast een aantal reeds ingezette initiatieven is er natuurlijk altijd de mogelijkheid om een vrijwillige gift voor de C3 over te maken op onze bankrekening NL94 RABO 0384 9272 46, t.n.v. Roeivereniging Salland onder vermelding van ‘bijdrage C3’. Mocht je een anonieme gift willen doen, dan kun je hiervoor contact met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.opnemen.

Laten we er met z’n allen tegenaan gaan om het totale bedrag voor de C3 voor 7 januari 2017 (nieuwjaarsbijeenkomst) bij elkaar te krijgen.

Veel succes met en voor ons allen.
Theo