Salland Logo            Kom roeien - the movie     Roeiclinic                                     

Op deze winterse zondag kwamen vijf ploegen bijeen om onderling te sparren op de Head-afstand (8 km). Met de coaches meegerekend stonden een man of 30 klaar om om 11.00 op te roeien naar Coevorden. Het startschot bij kilometerpaaltje 36 bij Coevorden werd gegeven door Marjan Beijering en Opa Paulis, die tevens samen voor de video-opnames hebben gezorgd. Jan P zorgde voor de sfeervolle foto-impressie.
Bente ging als eerste weg, daarachter kwamen Yannick en Chantal, gevolgd door Ineke, Marleen, Joke, Liesbeth en Ingrid als stuur. Vervolgens de jongensboot met Willem, Ton, Marijn en Jan Willem, met als stuur Femke. En de acht met Wim, Kees, Henk, Henk, Niels, Wolfram, Arie, Jan en stuur Aad joeg het veld op. Acht kilometer hard trappen om zo

lang mogelijk niet ingehaald worden, maar zelfs Bente moest op 500 meter voor de finish (kilometer 28 bij de Schooldijk) de acht laten passeren waarmee deze dus de eerste en snelste werd in 31 minuten. Iedereen vond het een leerzame ervaring, die gezellig werd afgesloten met gebak ter ere van de verjaardag van Liesbeth. De race werd nabesproken, ervaringen uitgewisseld en de boten nagelopen, afgeriggerd en klaargemaakt voor transport.  Aanstaande zaterdag is het oefenen op de Amstel en dan ein-de-lijk starten voor het ‘eggie’! Wordt vervolgd!
Uitslag: 1. HV8 50+, 2. J184*, 3. Bente  4. DV4*40+, 5. M2x Yannick en Chantal
Foto's