Salland Logo             Kom roeien - the movie     Roeiclinic                                                                     

Afgelopen weekeinde op de laatste nationale roeiwedstrijden van dit seizoen, op de Bosbaan in Amsterdam, hebben Mark Rodenburg (De Krim) en Laura van de Wardt (Hardenberg) hun finales gewonnen. Op beide dagen won Mark het J18 1x (skiff) met een zeer overtuigende voorsprong in de tijden 8.17.43 en 8.12.07.

Ook Laura van de Wardt won zaterdag overtuigend haar finale. In een mooie race waarbij ze haar voorsprong vanaf de 1000 meter uitbouwde wist ze haar veld achter zich te laten in een tijd van 9.32.50.
Johan Leferink (Hardenberg) startte op zondag J18 dubbeltwee in een combinatie met Erik Beertwijzer uit Gouda. Deze 

gelegenheidscombinatie veroverde een bronzen plek in een tijd van 8.08.89.
De grote finale waren de junioren achten. In dit spectaculaire nummer behaalde Laura, in een combinatie acht met meerdere verenigingen, de 2e plaats in een tijd van 7.58.38. Ook Mark en Johan roeiden in een combinatie acht naar een derde plek in een tijd van 6.54.44.

Met deze fraaie resultaten nemen Laura en Johan afscheid van het Juniorenroeien in Gramsbergen. Laura en Johan verlaten de roeivereniging Salland en zullen bij een studentenvereniging hun roeicarrière voortzetten. De vereniging is trots op hun inzet, prestaties en resultaten en wil ze daarvoor hartelijk bedanken! Mark zal nog een jaar als senior bij Salland blijven roeien

Uitslagen klik hier