Salland Logo             Kom roeien - the movie     Roeiclinic                                                                     

Van maandag 28 t/m woensdag 30 augustus a.s. organiseert de Roeivereniging Salland te Gramsbergen tijdens de vakantie-periode weer een zomercursus roeien voor wie kennis wil maken met deze mooie sport.  De cursus is voor volwassenen en jongeren vanaf ca 11 jaar, en kan ook in gezinsverband.

In een 3-tal dagen en twee keer per dag, kun je onder leiding van goede instructeurs snel en goed de beginselen van de roeisport onder de knie krijgen. Zwemdiploma is verplicht.

Roeien kan je alleen doen, in 2 tallen of met 3, 4, 5 of 8 roeiers in een boot. Zo zijn er meerdere boottypen waarin geroeid kan worden. Het biedt je de mogelijkheid om het water van ons prachtig nabij gelegen natuur gebied te verkennen, om mee te doen met toertochten in binnen – en buitenland of te gaan wedstrijdroeien en snelle tijden binnen te halen.

Zo zijn bij onze vereniging een 3 tal roeisters op jonge leeftijd opgeleid die nu wereld titels halen en zelfs Olympisch kampioen in 2016 zijn geworden.

Gezond Blijven

Bij het roeien gebruik je al je spieren en blijf je een leven lang soepel. Je kan het tot in lengte van jaren blijven beoefenen. Een mooie combinatie van training en natuur beleving. Ook zijn er roei-ergometers beschikbaar.   

Spreekt het je aan?  Of wil je meer weten?

stuur dan een mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..  

De kosten bedragen € 200,- incl. de lessen, lunches, koffie / thee.

RV Salland: www.salland-roeien.nl